Főoldal
           Palatető bontás nélküli felújítása, 12 év garanciával!
Tartalom háttér - Baloldal Tartalom háttér - Közép Tartalom háttér - Jobboldal

 

Tető felújítás vagy tető szigetelés? Bízza a Pala-Fenomén Kft-re!


Nemcsak bontás nélküli tető felújítást vállal debreceni vállalkozásunk, a Pala-Fenomén Kft, hanem a hagyományos tetők felújítását is nagy tapasztalattal és szakértelemmel végzi! Bízzon a gyors, profi, időtálló kivitelezésben, keresse Cégünket, ha tető felújításról vagy tető szigetelésről van szó! Otthona hálás lesz Önnek!

Tető felújítás és tető szigetelés egy helyen – Nálunk!


Cégünk vállalja a bontással járó komplett tető felújítás és tető szigetelés kivitelezését, továbbá cseréptetők újracserepezését is, sőt, ha szükséges, az egész tetőszerkezetet lecseréljük! Komplett és eredményes munkát végzünk, profi szakemberekkel és elit minőségű alapanyagokkal, mert Nálunk az Ön elégedettsége a legfontosabb! Kellhet ennél több?

Ez még nem minden!

 
A Pala-Fenomén Kft. palatetők cseréjében is nagy tapasztalattal és szakismerettel rendelkezik, valamint a cserepes lemezes tetőfedés kivitelezésében is az élen jár! OSB lapos szigetelős zsindelyfedés? Nálunk nem akadály! Keresse Cégünket bizalommal!

Mi évek óta foglalkozunk tető felújítással, tapasztalatunk, rugalmasságunk és precíz munkavégzésünk garancia arra, hogy Ön elégedett lesz a végeredménnyel! Ha tető felújítás, vagy tető szigetelés, akkor Pala-fenomén Kft!


Elérhetőség: Pálinkás György,  tel.: 06 70 378-0251   vagy   06 30 229-2206

Lábléc kép - Bal Adatvédelmi nyilatkozat Lábléc kép - Jobb