Főoldal
           Palatető bontás nélküli felújítása, 12 év garanciával!
Tartalom háttér - Baloldal Tartalom háttér - Közép Tartalom háttér - Jobboldal

 

Palatető felújítás? Bízza ránk bátran!

 

Miért minket válasszon?

- 12 éves garancia!

- Az ország bármely részére hívhat minket!

- Sem előleget, sem felárat NEM kérünk!

- Megbízható, lelkiismeretes munka!

- Egyedi kérések teljesítése!

- Minőség, gyorsaság, precízség, hatékonyság!

 

Pala-Fenomén - Ha hosszútávú elégedettségre vágyik!

 

 

Időtálló, biztonságos és esztétikus palatető szigetelés akár egy nap alatt!

Családi cégünk, a Pala-Fenomén Kft. az innovatív palatető szigetelő rendszerek gyártásával és értékesítésével foglalkozó osztrák társaság, a Villas kiváló minőségű, speciálisan palatetőre kifejlesztett szigetelőanyagaival varázsolja újjá, strapabíróvá, igényessé palatetőjét, így bátran vállalja a tizenkét éves valós, írásba foglalt garanciát elkészült munkájára. A palatető bontása nélküli felújítása területén, makulátlan hatékonysággal, gyorsan, költségkímélően, előleget nem kérve, a legkorszerűbb felszereléssel, képzett szakemberekkel áll cégünk immár tíz éve az Ön szolgálatában.

Nincs átverés, nincs előleg!

Silány munka, nagy ígéretek, hosszadalmas munkafolyamat, melynek végén nincs meg az elégedettség jóleső érzése. Ugye ismerős? Ennek vége! A tartós, hosszútávra készült, szakemberek által életre hívott, mutatós palatető nem csak álom! Mi nem verjük át, csak a munkafolyamat végén kell kifizetnie szolgáltatásunkat, s nem lépünk le az előleggel, hiszen nem is kérünk Öntől egy fillért sem, míg végbe nem megy a palatető felújítás, és el nem készül szép, új palatetője. Ennek oka, hogy maximálisan megbízunk Önben, partnerként kezeljük Önt, s ezzel is egyedülállóak vagyunk a piacon. Tudja Ön is, hogy milyen nehéz találni manapság olyan céget, mely megbízói elégedettségét tartja a legfontosabbnak. A magas minőség Nálunk költséghatékony köntösben áll rendelkezésére!

Hihetetlen, de igaz! Gyorsaság és tisztaság kéz a kézben!

Bizonyára Ön azért is iszonyodik a tető felújítástól, a palatető szigeteléstől, mert az nagyon nagy koszt, szemetet hagy. Munkatársainknak fontos az Ön komfortja, ezért törekednek a tiszta, körültekintő munkafolyamatra, a lehető legkevesebb hulladékkal.

 

A megoldás, a palatető bontás nélküli felújítása, szigetelése!

 

Az eredeti tető nem kerül megbontásra a palatető szigetelés, felújítás folyamatában, így a palatető szigetelési munka során előforduló csapadék nem okoz beázást. A rekonstruálás mindössze egy napot vesz igénybe, mialatt mestereink csupán áramot és vizet kérnek Öntől! Gondoljon bele! Egy nap alatt innovatívvá, maivá, impozánssá válik otthona külseje!

Szakemberekkel és a legkorszerűbb felszereléssel érkezünk ki Önhöz!

S hogy a természetes, magas minőségű alapanyagokon kívül mivel dolgozik cégünk a palatető szigetelés során? A legnívósabb eszközökkel, felszereléssel. Teret engedünk az egyéni, különleges igényeknek, s a helyszínen bárminemű munka elvégzésére képesek vagyunk, hiszen gazdagon felszerelt szerszámkészletünk és jól képzett szakembercsoportunk erre lehetőséget biztosít. Nem szabhat gátat semmi a tető felújításnak, még a legmagasabban elhelyezkedő szerkezetek sem, hiszen Mi, a palakészítés fenoménjai állványokkal, létrákkal is bírunk. Jöhet az Eiffel, a Fenomén nem fut el!

Hármas jelszavunk: egyszerűség, gyorsaság, hatékonyság!

Cégünk szakemberei először magas nyomású tiszta vizes ipari géppel, azaz sterimóval letisztítják a tetőt, majd az esetleges hiányosságokat pótolják. Ha Önnek már nincs szüksége a kéményére, tető kibúvójára, vagy antennájára, csak meg kell említenie, s kollégáink megszüntetik azokat. A tisztítás után, a palatető szigetelés részeként, munkatársaink horgonyzott lemezből egy cseppentőlemezt raknak körbe a csatorna vonalánál, mely a vizet a csatornába vezeti majd, valamint egy egyenes vonalat ad a tetőnek, így nemcsak esztétikus lesz, de a szél sem fogja károsítani a szerkezetet. Specialistáink ezután az anyagot lángolvasztással teljes felületen hozzáolvasztják a meglévő tetőhöz, majd ugyanebből az anyagból kúpszegéseket csinálnak, továbbá szellőzőket építenek be negyven négyzetméterenként. Így a palatető felújítás után is biztosított a tető természetes légzése. Cégünk ajándéka, hogy mindent, ami fémből van a tetőn, szakembereink lefestik olyan színűre, mely illik az Ön újjá varázsolt palatetőjéhez.
Ne vesztegesse az idejét és a pénzét tovább, kérjen ingyenes árajánlatot Tőlünk, a palakészítés mestereitől, a Pala-Fenomén Kft-től!

Palatető szigetelés illetve palatető felújítása fázisai:

-Palatető letisztítása ipari nagynyomású berendezéssel

-Vízorral ellátott cseppentőlemez felrakása

-Palatető hiányosságainak pótlása

-Kúppalák eltávolítása

-Tetőszigetelő anyag lángolvasztásos rögzítése

-Páraszellőzők beépítése

-Kúpszigetelés elkészítése

Az egész ország területén vállalunk tető felújítást és palatető szigetelést. Bárhol, önnél is - 12 év garanciával!

A palatető szigetelés és felújítás mellett vállalunk továbbá: mindennemű bádogosmunkát, kémény bontást-építést,  lapostető szigetelést.

 


Ingyenes árajánlatkészítés az ország egész területén!

Elérhetőség: Pálinkás György

tel.: 06 70 378-0251 vagy 06 30 229-2206

 

 

 

        

 

 

 

 

Lábléc kép - Bal Adatvédelmi nyilatkozat Lábléc kép - Jobb