Főoldal
           Palatető bontás nélküli felújítása, 12 év garanciával!
Tartalom háttér - Baloldal Tartalom háttér - Közép Tartalom háttér - Jobboldal

Áraink

13 éve működő családi vállalkozásunk már több mint 4 éve változatlan, válságbarát árakkal szolgálja ki az ország összes kis- és nagytelepülését. Szakembereinkkel folyamatosan arra törekszünk, hogy a lehető legjobb minőségben, egyedi igényeket is kielégítve végezzük a tetőfelújítást.

Tetőszigetelés Villas anyaggal Palatető felújítás

Célunk, hogy Ön is elégedett legyen megújuló tetőjével, ezért felár és rejtett költségek nélkül dolgozunk! Bár az oldalon látható árak csak tájékoztató jellegűek, mégis fontos támpontot adhatnak Önnek. Ha tetőfelújításon gondolkozik, kérje Ingyenes - és ami talán még fontosabb: Kötelezettségmentes - Árajánlatunkat, mely garancia a tervezhető tetőcserére, tetőfelújításra!

Csatornacsere Palatető felújítás

A tetőfelújítás során számos egyéb tényezővel is számolni kell! A csatornacsere és a kéményfelújítás is fontos, melyhez azonban nem kell külön szakembert keresnie! Horgonyzott, vagy alumínium csatornacserét, illetve kéménybontást- építést is szakszerűen, garanciálisan végzünk!

Kéménybontás- építés
Az áraink nettó árak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t!

Kérjen ingyenes ajánlatot vagy hívjon minket telefonon, hogy Ön is meggyőződhessen róla: tetője jó kezekbe kerül! Ne feledje, 12 éves garanciával, bontás nélkül dolgozunk, és az egész országban akár egyetlen nap alatt újjá varázsoljuk tetőjét!

palatető felújítás kínálat

Lábléc kép - Bal Adatvédelmi nyilatkozat Lábléc kép - Jobb